Contacte | Demanar DEMO

Té alguna pregunta, dubte o vol contactar amb nosaltres? Vol una demostració del TMT?
Triï el canal que li vagi millor i demani per a més informació.

E-mailtmt@dset-solutions.com

Telèfon(+34) 972 104 177 / 972 183 289

Adreça


Parc Científic i Tecnològic de la UdG Edifici Giroemprèn. Despatx A.2.16 c/Pic de la Peguera, 15 Girona 17003
Model Docent & Basat en competències
TMT proposa un model docent basat en competències, adaptable a qualsevol nivell educatiu.
Nous Videos Disponibles
Planifica & Ensenya & Avalua
Eines per planificar la docència d'acord amb competències a tots els nivells, incorporar-les a l'aula i avaluar-les de manera integral.
Nous Videos Disponibles
Tecnologia & Educació
Et dotem d'eines per poder gestionar de forma completa la formació en competències i dotar als centres (universitat, instituts o escoles) de la tecnologia necessària per a l'èxit.
Nous Videos Disponibles
TMT Centres Educatius & TMT Personal
TMT implementa dues versions: La versió per a centres educatius (Universitats, Instituts, Escoles, Acadèmies, ...etc.) i la versió personal perquè els docents es puguin organitzar les seves programacions per competències i fer l'avaluació dels resultats.
Nous Videos Disponibles

Característiques de Teacher Management Tools

L'eina definitiva per a gestionar un model docent basat en competències
Amb la creació de la EHEA (European Higher Education Area), va donar inici a una sèrie de reformes necessàries per convertir els estudis superiors europeus més compatibles i comparables, així com més competitius i atractius pel que fa als sistemes de millor funcionament (Estats Units i Àsia). Objectiu del TMT: Proporcionar les eines de programari necessàries per planificar i gestionar l'educació basada en competències, continguts i activitats, tal i com es va definir pel procés de Bolonya i en l'Espai Europeu d'Educació Superior (EES).

Característiques

Learning Outcomes
Resultats de l'aprenentage
Learning Outcomes
En l'actual model docent es determinen els "learning outcomes" com a les declaracions que especifiquen el que els alumnes saben o són capaços de fer com a resultat d'una activitat d'aprenentatge. Els resultats s'expressen en accions que els estudiants acaben sent capaços de fer. Amb la implementació del TMT no només permet l'avaluació d'aquests resultats (LOA: Learning Outcomes Assessment), sinó que també intervé en la fase de planificació i execució. D'aquesta manera podem tenir una avaluació dels resultats de l'aprenentatge i un procès complet sobre el qual poder seguir reciclant i modelant allà on hem vist imperfeccions.
Basat en competències
CBE
Basat en competències
Un model educatiu basat en competències CBE (Competences Based Education) necessita també d'eines que treballin amb competències com el TMT. En l'aplicació, les competències són el subjecte sobre el que s'implementen les distintes eines. A través de la gestió de les competències orquestrem els processos necessaris per a obtenir l'avaluació dels Learning Outcomes (planificació, execució i avaluació).
Model docent
cicle tmt
Model docent
Amb la creació de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EES) ha aparegut el concepte de les competències com a categoria de referència a la gestió de la docència. Aquest nou context fa que sigui crucial relacionar les competències amb els conceptes d'aprenentatge i les seves avaluacions. Cal fer un esforç de síntesi per facilitar i amabilitzar la gestió de la docència al professorat i al mateix temps optimitzar els resultats de l'aprenentatge. Amb aquest ànim s'ha creat un model que comença a la planificació i acaba en l'avaluació de les competències, els continguts i les activitats que es realitzaran durant la docència.
En aquest model la competència es visualitza diferent en funció de l'etapa de la docència en la que ens trobem:
 • Planificació: La competència s'identifica amb un objectiu.
 • Docència: És el referent de l'activitat de l'aprenentatge.
 • Avaluació: Pren la forma de resultat d'aprenentatge.
A TMT aquest model queda plasmat al detall, permetent visualitzar en cada fase la transformació de la competència.
Qualitat
Coherència i control
Qualitat
TMT aconsegueix millorar la qualitat de la docència basada en competències ja des de la planificació, però també gràcies a la visualització transparent de tots els processos que acaben en l'avaluació segons competències.
Aquesta última, la part on es poden avaluar els resultats docents, observar les mancances i aplicar polítiques educatives de millora.
Avaluació per competències
Avaluació
Avaluació per competències
TMT permet avaluar per competències.
Això implica que podem avaluar una mateixa activitat d'aprenentatge segons les competències que tingui associades aprofitant la característica principal de l'aprenentatge per competències.
Exemple: Si avaluem una activitat d'aprenentatge com una prova amb el model tradicional, la nota final representa l'assoliment dels continguts.
En canvi amb el TMT podem avaluar la prova assignant una qualificació a cadascuna de les diferents competències vinculades a l'activitat d'aprenentatge, tan transversals (expressió escrita, treball en equip, compromís ètic, ...etc) com específiques de les matèries. El mateix TMT fa l'agregat ponderat de qualificacions que li indiquem per tal d'obtenir expressions finals de resultats per a competències i per assignatures.
Aplicació
Arquitectura
Aplicació
TMT és una aplicació web que pot funcionar de diferents maneres:
 • Com un servei SAAS on els servidors es troben a la seu de DSET SOLUTIONS.
 • Instal·lació en el mateix centre acadèmic
En qualsevol dels dos casos, hi ha la possibilitat d'integrar les dades de què ja disposa el centre acadèmic amb TMT (informació de plans d'estudis, alumnat, professorat) per oferir una gestió integral de la informació que la docència necessita i aboca.
Integrable amb la majoria de solucions educatives
Integració
Integrable amb la majoria de solucions educatives
TMT és capaç d'integrar-se amb eines existents del món docent. Tant amb el Moodle, com altres eines educatives centrades en la relació professor-estudiant.
La seva arquitectura permet adaptar-se i integrar-se en un variat conjunt de solucions del mercat docent. Demani informació sobre les integracions als nostres experts.
Multiidioma
Idiomes
Multiidioma
TMT té l'eina de traducció de continguts integrada, cosa que facilita enormement la implantació i gestió de continguts en instal·lacions multiidioma.
Complementari al  Moodle
Moodle
Complementari al  Moodle
Moodle és una plataforma d'elearning que ha tingut un gran èxit en el món educatiu. És molt important remarcar que Moodle i TMT no són competidors, sinó complementaris. L'objectiu de tots dos és diferent. Moodle treballa principalment dins de l'aula, en la mateixa docència. Mentre TMT ha de ser utilitzat abans (planificació) i després (anàlisi). Per tenir una solució integral hem desenvolupat el bridge entre les dues plataformes de manera que totes dues puguin ser usades de forma integral (transparent per a l'usuari) i sense necessitat de duplicar treball.
Informes personalitzables, plantilles i Workflows
Workflows, Templates, Reports
Informes personalitzables, plantilles i Workflows
TMT permet personalitzar informes personalitzats, alhora que té un motor de plantilles potent i també permet la gestió de múltiples workflows per a ser seguits en la planificació de graus i assignatures. Aquestes funcionalitats doten a l'aplicació d'una gran personalització i potència, augmentant els recursos i les funcionalitats que cada implementació necessiti.
Rols usuaris
Funcions per a diferents rols
Rols usuaris
TMT és una solució integral el que dóna lloc a diferents rols d'usuari els quals tenen la seva pròpia visió i treuen diferent benefici de l'ús de l'eina. (Òbviament no cal que tots ells siguin utilitzats) Els rols són:
 • Director de programa
 • Professor
 • Alumne
 • Equip de qualitat
 • Equip directiu

COM FUNCIONA?

A tall d'exemple, els passos a seguir per una implementació de TMT institucional serien els següents per a obtenir els millors resultats educatius i aprofitar TMT al màxim:
 1. Definir totes les competències que es volen aconseguir.
 2. Assignar les competencies a matèries específiques
 3. Cada docent associat a les seves matèries. El docent proveeix contingut i activitats, i les relaciona a assignatures que estan alhora enllaçats a competències
 4. Supervisió de l'estat de la planificació dels graus i matèries segons el flux de treball desitjat
 5. Ensenyant. Correspon amb l'ensenyament diari on TMT permet planificar i avaluar cada sessió
 6. Avaluació. Per a cada nota d'estudiant, el docent puntua cada competència basada en les activitats d'avaluació
 7. Llegint. Els departaments docents del centre educatiu poden veure, agrupats per facultat, grau o tot el centre per indentificar mancances i per planificar la política d'educació
How it Works?
Configurar el TMT és fàcil fent aquests set passos, tant per la versió per a centres educatius com la TMT Personal

Moodle Integration

Moodle Integration
Moodle s'integra a TMT i a la inversa

COMPLEMENTARI AL MOODLE

TMT no substitueix Moodle!
Les eines TMT són compatibles amb moodle! De fet hem de remarcar que TMT és complementari i integra perfectament el Moodle. No esperis més i demana una demo

Casos d'Èxit

ESSADE Versió: Universitat
Implantació de TMT a una de les universitats més prestigioses de Catalunya
Universitat de Tuzla Versió: Universitat
Implantació de TMT a la Universitat de Tuzla
Escola Baldiri Reixac Versió: Escola
Implantació de TMT a l'escola de la Vila Baldiri Reixac
Pontificia universidad católica de Valparaiso Versió: Universitat
Universitat de Sarajevo Versió: Universitat
Implantació de TMT a la Universitat de Sarajevo
Universitat de East Sarajevo Versió: Universitat
Implantació de TMT a la Universitat de East Sarajevo.
Universitat de Mostar Sverno Versió: Universitat
Implantació de TMT a la Universitat de Mostar Sverno.
Universitat de Mostar Dzemal Versió: Universitat
Implantació de TMT a la Universitat de Mostar Dzemal.
Universitat de Bihac Versió: Universitat
Implantació de TMT a la Universitat de Bihac.
Universitat de Banja Luca Versió: Universitat
Implantació de TMT a la Universitat de Banja Luca.